GLAZENPAKKET C

GLAZENPAKKET C

Of u nu een stand gaat voorbereiden op een evenement of voor een beurs, ENNESS wil u graag van dienst zijn voor een nóg succesvollere deelname. Wij bieden een uitgebreid assortiment premium producten die we het hele land door kunnen bezorgen. Voor het buitenland kunnen wij het benodigde aanleveren bij u op de zaak. Wanneer u een koffiezetapparaat of een biertap huurt kan een complete set glasservies eigenlijk niet ontbreken. De glazen, kopjes en toebehoren worden in een handige, beschermende flightcase met manden en vakken aangeleverd, zodat deze flightcase als een kastje met laden wordt gebruikt.

We zijn er om u te helpen, bel ons om te bespreken wat u nodig heeft en wij doen u meteen een offerte met duidelijke voorwaarden toekomen. ENNESS doet er alles aan om uw evenement of beurs nog succesvoller te maken. Onze chauffeurs en voertuigen leveren door heel Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Glasservies pakket C bestaat uit:

48 kop en schotels
48 lepeltjes
24 wijnglazen
24 limonadeglazen
24 bierglazen
12 borrelglazen
12 sherryglazen
2 roomkannetjes
2 suikerschaaltjes
1 flesopener
1 blikopener
1 kurkentrekker
1 broodmes
2 dienbladen
4 theedoeken
4 handdoeken
4 vaatdoekjes
1 rol afvalzakken
1 afwasmiddel
1 afwasborstel

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button