KITCASE

KITCASE

Luxe keukenunit als koffermodel speciaal voor transport geschikt gemaakt. Compleet met boiler, koelkast met vriesvak, twee kookplaten en koffieapparaat met thermoskan.

In tegenstelling tot “standaard keukens” zijn onze mobiele keukens vrijstaand en verrijdbaar waardoor de keuken precies volgens de eisen van onze klant kan worden geplaatst. De mobiele keukens zijn enkelzijdig om tegen muren te worden geplaatst of in het midden van de ruimte en uitlsuitend alleen vanaf één kant toegankelijk zijn.De “Kitcase keukens” zijn er in vele verschillende formaten voor koken, voedselbereiding, afwassen, koeling enzovoort. Klanten kunnen de keukens uitbreiden met andere producten die wij aanbieden zoals de biertaps en koffiezetapparaten waardoor de lay-outs aangepast kunnen worden aan uw specifieke behoeften.

Elke mobiele keukenunit if voorgemonteerd en bedraad waardoor al dan niet tijdelijke leidingen en bekabeling in het hele werkgebied worden geminimaliseerd. Dit is niet alleen mooier, maar ook veiliger tijdens een drukbezochte evenement of beurs.

KITCASE

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft meer dan 25 jaar ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button