KOFFIE-AUTOMAAT (instant) ANIMO

KOFFIE-AUTOMAAT (instant) ANIMO

Één druk op de knop en binnen enkele seconden staat een warme drank klaar om van te genieten. Koffie, koffie met suiker en/of melk, espresso, chocolade, espressochoc, cappuccino, wiener melange en heet water voor thee. Met vier bijvulcanisters voor instantkoffie (voor ca. 350 kopjes), cappuccino topping, cacao en suiker. Extra vulling van deze canisters kan uiteraard door ons geleverd worden.

Moeiteloos genieten doe je met de Animo want deze koffieautomaat is ontzettend gebruiksvriendelijk. De koffieautomaat is gemakkelijk in te stellen, eenvoudig te bedienen en vereist weinig onderhoud. Slechts één aanraking volstaat om in enkele seconden van een echte espresso, koffie of thee te genieten. De animo koffieautomaat is eenvoudig in gebruik, dus plug-and-play. De automaat kan overal worden geïnstalleerd. Het heeft alleen een stopcontact en een vaste watervoorziening nodig. Als er geen vaste wateraansluiting in de buurt is, kunt u een stand-alone set gebruiken, die uiteraard ook bij ons te huur is.

Deze stand-alone set is zeer eenvoudig aan te sluiten, de set is gemaakt om te gebruiken als u geen toegang hebt tot een vaste wateraansluiting. Het enige dat u hoeft te doen, is de tank met water vullen en de slang met de machine verbinden (losse watertank met pomp). De stand-alone set bestaat uit een pomp (230V / 60W), een watertank van 18 liter en een verbindingsslang.

KOFFIE-AUTOMAAT (instant) ANIMO

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button