Over ons

Wat doen wij

Enness Expo Service verzorgt al sinds 1991 o.a. standinrichting voor beurzen en evenementen. Deelname aan een beurs is een zware sales- en marketing activiteit. Op de schouders van uw beursteam rust de zorg om alles uit de reclame-investering te halen wat erin zit. De voorzieningen waar zij gebruik van maken moeten optimaal zijn. Zij moeten hun handen vrij hebben om zich volledig in te zetten op hun taak: uw doelgroep op een gastvrije manier warm maken voor uw product en/of dienst. Wij van Enness willen u graag hierin ondersteunen door de juiste materialen en apparatuur te leveren voor de standinrichting.

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten. Een 2-kans koffiezetapparaat heeft u al voor 48,- per beursperiode en een complete keukenunit al voor €149,-. Mogen wij ook voor uw beursdeelname ons beste beentje voorzetten? Onze tarieven zijn zeer scherp, ook als het gaat om levering op veraf gelegen bestemmingen.

1. Onze missie

Onze missie is dat wij, met de dienstverlening die wij leveren, klanten kunnen helpen bij het realiseren van een succesvolle beurs of een geslaagd evenement.

2. Doelstelling

Wij van Enness willen u graag ondersteunen door de juiste materialen en apparatuur te leveren voor de standinrichting.

3. Ons team

Wij hebben een toegewijd team dat zich voor u inzet met als doel om bij te dragen aan een succesvolle evenement- of beursdeelname!

Over onze verhuurservice

Waar u onze verhuurservice ook nodig heeft, wij leveren snel en stipt artikelen die tiptop in orde zijn. Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabanthallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150. Onze verhuurprijzen zijn excl. btw en gelden voor een beursperiode tot maximaal 10 dagen. Een 2-kans koffiezetapparaat heeft u al voor €48 per beursperiode en een complete keukenunit al voor €149. Voor verdere leveringsvoorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Neem contact met ons op

Ons team

Maak kennis met het team dat dagelijks klaar staat om u te helpen.

Neem contact met ons op
Solange de Winde
Oprichter / CEO

020 637 38 92
Shirley Zandvliet
Helpdeskmedewerker

Misschien jij?
Chauffeur

ONS TEAM

Wij hebben een toegewijd team dat zich voor u inzet met als doel om bij te dragen aan een succesvolle evenement of beursdeelname!

PRODUCTEN

Wij hebben een breed verhuurassortiment voor elke beurs of evenement!

LEVERING

Waar u onze verhuurservice ook nodig heeft, wij leveren door heel Nederland!

PRIJS

Onze verhuurtarieven zijn zeer scherp voor de producten die wij verhuren, dit geldt ook ook voor levering op veraf gelegen bestemmingen.

OFFERTE

Via het contactformulier kunt u aangeven hoe wij u kunnen helpen. Binnen 24 uur krijgt u een vrijblijvende offerte opgestuurd!

CONTACT

Voor bijzondere projecten of wensen gaan we graag met u in gesprek. Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Call Now Button