Biertaps

Biertap

Wij van Enness Expo Service staan ook met deze artikelen qua barinrichting voor u klaar. Levering 7 dagen per week bij alle beurscomplexen, u belt en wij bezorgen. Wij hebben verschillende producten voor de basisinrichting van uw beursstand, maar als u op zoek bent naar iets wat u niet snel op de website kunt vinden dan kunt u gerust ons bellen. Vergeet niet dat wanneer u een biertap huurt, wij dit kunnen aanvullen met glasservies, een keukenunit en snelwasser.

Eenvoudig huren!

Verschillende biertaps kunt u bij ons eenvoudig huren! Onze verhuurdienst wordt door onze klanten hoog aangeschreven. Het enige wat wij van u nodig hebben zijn de producten die u nodig heeft en uw evenementendatum, wij regelen de rest. Dankzij onze biertap, glasservies en keukenunit zullen bezoekers van hun verblijf op uw beurstand genieten.

BIERTAP INSTALLATIE OSSENHOORN EN/OF BIERTAP INSTALLATIE DESIGN RVS

De biertap installatie design RVS heeft een strak, modern type tapzuil. De biertap installatie Ossenhoorn heeft een gebogen tapzuil. Beide Geschikt voor het tappen van ongeveer 240 glazen per uur

BIERTAP INSTALLATIE KOLOMTAP EN/OF BIERTAP INSTALLATIE OPZETMODEL

Deze biertaps/kolomtaps wordt door ons bij u aan de zaak geleverd en door uzelf mee te nemen naar de betreffende beurs. Geleverd inclusief een koolzuurcilinder en gebruiksinstructie.

BIERGLAZENSPOELBAK ZONDER/MET
RVS ZUIL

Uitvoering met RVS zuil om spoelbak vrijstaand te gebruiken als inbouw van losse bak niet mogelijk is. Beide kunt u eenvoudig huren!

KLEINE EN/OF GROTE LEKBLAD

Als u naast de spoelbak een extra afdruipblad met meer ruimte voor uw glazen nodig heeft. Een kleine en grote versie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tientallen jaren ervaring met standinrichting

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste producten maken wij een offerte op. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de totale kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wil

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button