Keukeninrichting

Keukeninrichtingen

Wilt u zich compleet richten op uw beurs zonder zorgen te maken over allerlei apparatuur? Huur dan bij ons complete maar ook compacte keukenunits om uw gasten op beurzen en evenementen volwaardig te bedienen. Wij leveren overal de keukenuitrusting die u nodig heeft. Met koelkast, warm water en kookplaatjes. Of in het geval van de onmogelijkheid van een watertoevoer- of afvoerleiding bieden wij u de mogelijkheid van een wasbakje mèt warm water en elektrisch pompsysteem met jerrycans.

Combinatie keukenunit en serviespakket

Voor totale ontzorging kunt u ook een keukenunit huren in combinatie met een van onze serviespakketten in flightcases. De pakketten bestaan niet alleen uit glaswerk en kopjes, maar bevatten ook theedoeken, handdoeken, openers en schoonmaakartikelen, zelfs koffie, suiker, koffiemelk en thee is mogelijk. De korven met glasservies kunnen rechtstreeks in onze snelwassers worden geplaatst.

SCHOONMAAK PAKKET

1 stoffer en blik, 1 spiegel, 1 afwasbak, 1 afvalbak met zakken, 4 theedoeken, 4 handdoeken, 4 vaatdoekjes, 1 schuurmiddel, 1 zeeppompje en 2 keukenrollen

Dit is het standaard schoonmaakpakket, maar uiteraard kan dit aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.

KOELKAST TAFELMODEL

Inhoud 134 liter, zonder vriesvak.
BxDxH cm: 50x61x85
Aansluiting: 220V (120W)
Kan in combinatie verhuurd worden.
Een koelkast kan altijd handig zijn op een beurs!

VOORRAAD OF CLOSE-IN BOILER

Voorraad boiler om boven de spoelbak tegen de wand te bevestigen. Inhoud 5 liter. En een close-in boiler: Inhoud 10 liter op 80 ‘C afgesteld. Onder aanrecht of barblad te bevestigen. Wordt geleverd met bijbehorende lagedruk kraan.

SPOELBAK EN/OF KOUDWATER KRAAN

Reguliere spoelbak en een koudwater kraan in combinatie met een biertap of koffiezetapparaat kunt u bij ons eenvoudig huren! Onze verhuurdienst wordt door onze klanten hoog aangeschreven. Kan beide gecombineerd leveren, maar is ook los te huren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tientallen jaren ervaring met standinrichting

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste producten maken wij een offerte op. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de totale kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button