Koffiemachines

Koffiemachines

Als u een koffiezetapparaat bij ons huurt, heeft elke kop koffie die u maakt de superieure kwaliteit die wordt gecreëerd door versgemalen koffie. Afhankelijk van uw keuze voor een koffiezetapparaat, kunnen uw standbezoekers genieten van cappuccino’s, latte macchiatos, espresso’s en andere soorten koffie, samen met uw klassieke kop koffie. Alle volautomatische koffiezetapparaten die wij aanbieden, zijn zelfreinigend en produceren daardoor telkens weer lekkere koffie en besparen u onnodige bedrijfskosten tijdens het huren van uw koffiezetapparaat. U bent niet gebonden aan onze koffieproducten of bekende merken – u kunt altijd zelf kiezen welke koffie u wilt gebruiken.

Verschillende koffiezetapparaten

Van een eenvoudig 2-kans koffiezetapparaat tot JURA professionele verse bonen koffiemachines, Nespresso-pro koffiemachines en Animo instantkoffie-automaten. Voor elke koffiesmaak wat wils. Ook de koffie(capsules), melk, suiker en toebehoren kunnen wij leveren. Geïnteresseerd? vraag nu een offerte aan. Wij reageren binnen 24u!

JURA Impressa Xs9

JURA Impressa Xs9 professionele verse bonen koffiemachine. Met één druk op de knop niet alleen een zalige enkele of dubbele koffie of espresso, maar ook zonder dat u uw kopje hoeft te verplaatsen een koffie verkeerd, cappuccino of latte machiato.

NESPRESSO PRO-APPARAAT GEMINI CS220

Professionele Nespressomachine waarmee u twee kopjes Nespresso tegelijk kunt zetten en die met een simpele druk op de knop opgeschuimde melk geeft voor een cappuccino of café latte, alsmede heet water voor thee.

KOFFIE-AUTOMAAT ANIMO

De koffieautomaat is gemakkelijk in te stellen, eenvoudig te bedienen en vereist weinig onderhoud. Slechts één aanraking volstaat om in enkele seconden van een echte espresso, koffie of thee te genieten. De animo koffieautomaat is eenvoudig in gebruik, dus plug-and-play.

DUBBEL-KANS HORECAMODEL

Professioneel koffiezetapparaat om doorlopend verse koffie te kunnen schenken. Capaciteit: 140 kopjes per uur. Inclusief 2 kannen voor 24 koppen en koffiefilters. Gebruik per liter water 40 gram koffie (snelfiltermaling) voor een versgemalen koffie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tientallen jaren ervaring met standinrichting

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste producten maken wij een offerte op. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de totale kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button