Mobiele keukens

Mobiele keukens

Wilt u zich volledig kunnen richten op uw beurs zonder zich zorgen te maken over allerlei apparatuur? Huur dan bij ons complete maar ook compacte keukenunits om uw gasten op beurzen en evenementen volwaardig te bedienen. Wij leveren overal de keukenuitrusting die u nodig heeft. Met koelkast, warm water en kookplaatjes. Of in het geval van de onmogelijkheid van een watertoevoer- of afvoerleiding bieden wij u de mogelijkheid van een wasbakje mèt warm water en elektrisch pompsysteem met jerrycans.

Combinatie keukenunit en serviespakket

Voor totale ontzorging kunt u ook een keukenunit huren in combinatie met een van onze serviespakketten in flightcases. De pakketten bestaan niet alleen uit glaswerk en servies, maar bevatten ook koffie, suiker, koffiemelk, thee, theedoeken, handdoeken en schoonmaakartikelen. De korven met glasservies kunnen rechtstreeks in onze snelvaatwassers worden geplaatst.

KEUKENUNIT COMPLEET

In tegenstelling tot “standaard keukens” zijn onze mobiele keukens vrijstaand en verrijdbaar waardoor de keuken precies volgens de eisen van onze klant kan worden geplaatst.

COMPACTE KEUKENUNIT (stand-alone type met warm- en koud water)

Deze uitvoering van de compacte keukenunit werkt door middel van een electrisch pompsysteem en jerrycans waardoor er geen water aan- en afvoerleiding nodig is.

COMPACTE KEUKENUNIT

Dit wasbakje met boiler (2200W) neemt weinig ruimte in. In tegenstelling tot “standaard keukens” zijn onze mobiele keukens vrijstaand en verrijdbaar waardoor de keuken precies volgens de eisen van onze klant kan worden geplaatst.

GLAZENSPOELER EN/OF SNELWASSER

U plaatst één mand in de machine terwijl de andere nadampt, zonder afdrogen alles weer stralend schoon. Ideaal in combinatie met een van onze glazenpakketten of keukenunits.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tientallen jaren ervaring met standinrichting

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste producten maken wij een offerte op. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de totale kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button