BIERTAP INSTALLATIE OSSENHOORN

BIERTAP INSTALLATIE OSSENHOORN

De BIERTAP INSTALLATIE OSSENHOORN heeft een gebogen tapzuil. Geschikt voor het tappen van ongeveer 240 glazen per uur. De tapzuil moet in een gat op de bar gemonteerd worden en wordt via de bijgeleverde slangen met de bijbehorende koelinstallatie verbonden. De koelinstallatie wordt onder de bar geplaatst (maten koelinstallatie 45×45 cm, 85 cm hoog). Wordt geleverd inclusief een koolzuurcilinder en de benodigde fustkoppeling.

De design RVS tapinstallatie kunt u bij ons eenvoudig huren! Onze verhuurdienst wordt door onze klanten hoog aangeschreven. Alles wat we van u nodig hebben zijn de producten die u wenst, uw evenementendatum en wij regelen de rest. Wij hebben verschillende producten voor de basisinrichting van uw beursstand, maar als u op zoek bent naar iets wat u niet snel op de website kunt vinden dan kunt u ons gerust bellen. Vergeet niet dat wanneer u een biertap of bierglazenspoelbak huurt, wij dit kunnen aanvullen met glasservies, een keukenunit en/of een snelwasser.

BIERTAP INSTALLATIE OSSENHOORN

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button