COMPACTE KEUKENUNIT (stand-alone type met warm- en koud water)

COMPACTE KEUKENUNIT (stand-alone type met warm- en koud water)

Deze uitvoering van de compacte keukenunit met wasbakje en boiler (2200W) werkt door middel van een electrisch pompsysteem en jerrycans waardoor er geen water aan- en afvoerleiding nodig is.

In tegenstelling tot ‘standaard’ keukens zijn onze mobiele keukens vrijstaand en verrijdbaar waardoor de keuken precies volgens de wensen van de klant kan worden geplaatst en makkelijk kan worden aangesloten. Voor deze stand-alone unit hoeft alleen een wandcontactdoosje aanwezig te zijn voor de stekker van het pompje en indien warm water gewenst is, voor de stekker van de boiler.

COMPACTE KEUKENUNIT (stand-alone type met warm- en koud water)

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button