JURA Impressa Xs9

JURA Impressa Xs9

JURA Impressa Xs9 professionele verse bonen koffiemachine. Met één druk op de knop niet alleen een zalige enkele of dubbele koffie of espresso, maar ook zonder dat u uw kopje hoeft te verplaatsen een koffie verkeerd, cappuccino of latte machiato. De JURA machine wordt geleverd inclusief een doorzichtig extra bonenreservoir en het bijpassende mini-koelkastje Piccolo waarin een pak melk gekoeld wordt terwijl dit verbonden is met de koffiemachine. De machine heeft een grote koffieresidu-opvangbak en een groot waterreservoir (5,7 liter) zodat een wateraansluiting niet nodig is. Speciaal door onze koffieleverancier versgebrande bonen kunnen door ons bijgeleverd worden.

Koffiezetapparaat huren

Als u een koffiezetapparaat bij ons huurt, heeft elke kop koffie die u maakt de superieure smaak van versgemalen koffie. Afhankelijk van uw keuze voor een koffiezetapparaat, kunnen uw bezoekers genieten van cappuccino, latte macchiato, espresso, of gewoon een klassieke kop goede koffie. Alle volautomatische koffiezetapparaten die wij aanbieden zijn zelfreinigend en produceren daardoor telkens weer lekkere koffie en zijn zeer makkelijk te bedienen. U bent niet gebonden aan onze koffieproducten of bekende merken – u kunt altijd zelf kiezen welke koffie u wilt gebruiken.

Ons team adviseert u graag over de apparatuur, alsmede over de apparatuur die u naast uw koffiezetapparaat kunt huren. Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u met uw medewerkers het beste uit uw beurs of evenement haalt. Ons doel is om u te helpen uw beurs of evenement nóg succesvoller te maken.

De Jura Impressa Xs9

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button