KEUKENUNIT COMPLEET

KEUKENUNIT COMPLEET

In tegenstelling tot ‘standaard’ keukens zijn onze mobiele keukens vrijstaand en verrijdbaar, waardoor de keuken precies volgens de wensen van de klant kan worden geplaatst en makkelijk kan worden aangesloten. De koelkast van deze mobiele keuken heeft een grote inhoud met een vriesvak, twee kookplaatjes en er is een boiler ingebouwd. De keuken kan uitgebreid worden met een van de andere producten die wij aanbieden zoals een snelwasser of diverse koffiemachines, waardoor de indeling aangepast kan worden aan specifieke behoeften.

Elke keukenunit heeft aparte aansluitingen voor de boiler, kookplaatjes en koelkast, zodat de koelkast eventueel op nachtstroom kan worden aangesloten in verband met bederfelijke inhoud, of als de kookplaatjes niet nodig zijn.

KEUKENUNIT COMPLEET

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button