NESPRESSO PRO-APPARAAT GEMINI CS220

NESPRESSO PRO-APPARAAT GEMINI CS220

Professionele Nespressomachine waarmee u twee kopjes Nespresso tegelijk kunt zetten en die met een simpele druk op de knop opgeschuimde melk geeft voor een cappuccino of café latte, alsmede heet water voor thee. Met semi-automatische in- en afvoer van de capsules, die door ons geleverd kunnen worden in diverse smaken. Deze machine heeft een watervoorraad van twee 3-liter tanks, maar een vaste wateraansluiting is ook mogelijk. Bovenkant van het apparaat is tevens warmhoudplaat voor kopjes. Kan geleverd worden met bijbehorende console.

Koffiezetapparaat huren

Als u een koffiezetapparaat bij ons huurt, heeft elke kop koffie die u maakt de superieure smaak van versgemalen koffie. Afhankelijk van uw keuze voor een koffiezetapparaat, kunnen uw bezoekers genieten van cappuccino, latte macchiato, espresso, of gewoon een klassieke kop goede koffie. Alle volautomatische koffiezetapparaten die wij aanbieden zijn zelfreinigend en produceren daardoor telkens weer lekkere koffie en zijn zeer makkelijk te bedienen. U bent niet gebonden aan onze koffieproducten of bekende merken – u kunt altijd zelf kiezen welke koffie u wilt gebruiken.

Ons team adviseert u graag over de apparatuur, alsmede over de apparatuur die u naast uw koffiezetapparaat kunt huren. Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u met uw medewerkers het beste uit uw beurs of evenement haalt. Ons doel is om u te helpen uw beurs of evenement nóg succesvoller te maken.

NESPRESSO PRO-APPARAAT GEMINI

Bent u een standhouder of een standbouwer? Wij helpen u heel graag door kwaliteitsinrichting voor diverse beurzen en evenement te verhuren. Enness Expo Service heeft tientallen jaren ervaring in standinrichting. Bent u Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op of laat ons u terugbellen.

  • Wij leveren al sinds 1991.
  • Wij helpen u graag door inrichtingen voor beurzen te verhuren.
  • Geen transportkosten in een aantal steden!
  • Levering door heel Nederland!
  • Een pakket op maat gemaakt speciaal voor u!

1. Wat zijn jullie diensten?

Of het nu gaat om kopjes of glazen, misschien een snelwasser of een koffiemachine, wij regelen voor u 7 dagen per week betrouwbare en stipte levering van keuken- en barinrichting voor al uw beursactiviteiten.

2. Wat zijn de kosten?

Bij sommige producten zijn de kosten al vermeld, maar bij de meeste gaat het om de combinatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op.

3. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen op maat de diensten leveren die u wilt.

4. Wat zijn de transportkosten?

Voor levering van standinrichting in de Rai te Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam en de Brabant hallen in Den Bosch worden geen transportkosten in rekening gebracht. Voor andere bestemmingen binnen Nederland geldt een transportbijdrage die kan variëren van €45 tot €150.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons doel is om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEL MIJ TERUG

Call Now Button