Een Jura koffiemachine huren? Bekijk ons aanbod!

Een Jura koffiemachine huren zorgt ervoor dat u met een druk op de knop uw handen vrij hebt voor de presentatie van uw product aan uw standbezoekers. Niet lang wachten op koffie die klaar is of geknoei. U verrast uw gesprekspartner snel met een luxe koffiespecialiteit en persoonlijke aandacht. Hoe zorgt u er met een aromatische kop koffie voor om op een beurs in de smaak te vallen bij bezoekers. Wat maakt een Jura koffiemachine hier zo geschikt voor? U ontdekt dit, en hoe u uw beursdeelname nog doeltreffender kunt maken, in dit artikel. 

Wat maakt koffie zo geschikt als drankje op een beurs?

Zoals u wellicht weet is het aanbieden van een drankje of hapje op een beurs of evenement een geschikte manier om het verschil te maken voor bezoekers om door te lopen of toch even te stoppen bij uw stand. Het biedt uw gasten en potentiële klanten een warm welkom. Toch is koffie bij uitstek het meest geschikte drankje om de gemiddelde bezoeker mee te plezier. Hoe komt dat?

  • Bezoekers hebben meestal een lange reis achter de rug en koffie geeft hen een oppeppertje.
  • Veel mensen starten hun dag met koffie. Daarom biedt is een kop koffie ook een goede start van een beursdag.
  • Nederlanders drinken gemiddeld 4 koppen koffie per dag. [1] Grote kans dus dat u uw bezoekers met dit drankje kunt verbijden.
  • Koffie wordt geassocieerd met een rustmoment, wat past bij de behoefte van de bezoeker op een drukke beurs.
  • Koffie zorgt voor energie en concentratie. Uw bezoekers krijgen hernieuwde fut om gesprekken aan te gaan en producten te ontdekken en daar plukt u de vruchten van.
  • Koffie drinken is een sociale aangelegenheid en verbindt mensen.
  • Het is een heet drankje wat even af moet koelen. In die tijd kunt u in gesprek gaan met geïnteresseerde bezoekers.

Jura koffiemachine huren als overtreffende trap

Nu u weet wat de voordelen van een drankje aanbieden op een beurs zijn en waarom koffie hier zo geschikt voor is, bekijken we hoe u de ervaringen van bezoekers op de beurs kunt overtreffen. Met een Jura koffiemachine zet u met een druk op de knop twee koppen koffie, espresso of koffie verkeerd. Vanwege de geïntegreerde melkopschuimer hoeft u de koppen niet te verplaatsen en maakt u op dezelfde manier latte macchiato of cappuccino. Een van de grote voordelen van deze koffiemachine van Jura is het feit dat er verse koffiebonen ingaan. 

Het voordeel van koffie van verse koffiebonen

Wanneer een koffiemachine zelf de koffiebonen maalt komen ter plekke de oliën uit de bonen. Ter plekke malen geeft die heerlijke aroma’s van verse koffie. In een espresso vormt verse koffie een mooie schuimlaag. Wanneer koffie gemalen is en wordt blootgesteld aan de lucht gaat dit oxideren. Dit zorgt ervoor dat het muf kan worden en koffie bitterder smaakt. [2] Met verse bonenkoffie biedt u uw klant de kwaliteit waar u voor staat.

Nog meer focus op bezoekers dankzij onze snelwassers

U heeft nog minder omkijken naar de praktische handelingen rondom koffie zetten op uw beursstand als u naast een koffiemachine, ook een snelwasser huurt. Hiermee wast u snel de vaat schoon. Het servies dampt droog als het uit de snelwasser komt, dus daar heeft u geen omkijken meer naar. Met het huren van een koffiemachine, servies en een snelwasser heeft u uw handen vrij om u te richten op uw potentiële klanten en een blijvende indruk te maken! Daarnaast leveren wij stipt op de gewenste locatie en focust u zich vooral op uw marketingboodschap. Bekijk de Jura koffiemachine en vraag een offerte op!

Bronnen:

[1] https://www.consumentenbond.nl, geraadpleegd op 9 augustus 2019.

[2] https://coffeecorner.jacobsdouweegbertsprofessional.be, geraadpleegd op 9 augustus 2019.

Call Now Button