Glazen huren in Amsterdam en omgeving? Kijk dan hier!

In 2018 vonden er in Nederland 560 beurzen plaats. De meeste publieke evenementen vinden ook nog eens plaats in Amsterdam. Als u een beursstand heeft op een van de Amsterdamse beurzen of evenementen dan is glazen huren de oplossing om meer uit uw beursdeelname te halen. Met een drankje geeft u uw potentiële klant namelijk meteen een gastvrij gevoel. Het organiseren hiervan kost echter tijd en aandacht, die u beter aan uw marketing- en salesactiviteiten kunt besteden. Door glazen te huren focust u zich op uw marketingboodschap en maakt u tegelijkertijd een positieve indruk op de bezoekers.

Waarom glazen huren in Amsterdam?

De wereldstad Amsterdam is met veel treinverbindingen en Schiphol in de buurt, een aantrekkelijke plaats voor vele beurzen en evenementen. De stad biedt dan ook legio locaties voor deze gelegenheden. Denk hierbij aan de RAI Amsterdam, Pakhuis West, Passenger Terminal Amsterdam en de Westergasfabriek, maar ook het hippe Amsterdam Noord is aantrekkelijk geworden met Casco Amsterdam en Zalen Amsterdam Noord. Jaar na jaar is Amsterdam dan ook de gemeente met de meeste evenementen van Nederland.

Op deze evenementen verwachten bezoekers gastvrijheid. Uiteraard kunnen zij iets te drinken kopen bij de algemene bar of catering op het evenement, maar u kunt als standhouder uw bezoekers extra welkom heten door hen een verfrissend drankje aan te bieden. Hierdoor zal niet alleen uw naam langer beklijven, maar spenderen geïnteresseerden ook meer tijd bij uw stand terwijl zij hun drankje opdrinken. Dit biedt u de kans een gesprek met hen aan te knopen over uw product of service.

Waarom huren in plaats van kopen?

Waarom zou u huren als u ook eenmalig glazen kunt aanschaffen en daarna geen kosten meer maakt? Een eenmalige investering lijkt verstandig, maar heeft u dan ook gedacht aan wat hierbij komt kijken en de risico’s die hieraan kleven?

Een beursdeelname is een zware marketing- en salesactiviteit die veel voorbereiding vergt. Zelf voor uw glaswerk zorgen komt daar nog eens bovenop. U moet dan een geschikte opbergruimte hebben, waar u glazen op zo’n manier kunt plaatsen dat deze niet breken. U heeft hiervoor speciale dozen of stellingen nodig. Ook moeten de glazen vervoerd worden naar de beurslocatie, wat niet zonder slag of stoot gaat. Het gebeurt gemakkelijk dat er het een en ander breekt onderweg. Bovendien is het bij glaswerk van uiterst belang dat dit schoon is. De glazen dienen zonder stof en vlekken aan uw potentiële klanten aangeboden te worden. Zo niet, dan doet u mogelijk zelfs afbreuk aan de klantbeleving van uw stand.

Wanneer u glaswerk huurt heeft dit als voordeel dat u niet hoeft te investeren en dat u het glaswerk niet hoeft op te slaan gedurende de rest van het jaar. U wordt volledig ontzorgd, want de glazen worden voor u op locatie geleverd: het juiste aantal, onbeschadigd, en schoon en klaar voor gebruik. U heeft dan tijd over om u te richten op de inhoud van uw stand en boodschap. Zo bent u er zeker van dat u alles uit de reclameinvestering op de beurs haalt, wat erin zit.

Wat zijn de voordelen van glaswerk boven wegwerp bekers?

Dan rest nog de vraag wat de voordelen van glaswerk boven plastic bekers zijn. Hoewel plastic bekers steeds breder geaccepteerd worden op festivals, zijn deze minder wenselijk op een beurs of zakelijk evenement. De gehele sfeer op een congres zal drastisch veranderen wanneer de vloer vol ligt met plastic bekers. Esthetisch gezien straalt glas dan ook meer kwaliteit en gastvrijheid uit. Deze allure kunt op uw beursstand benutten om naar uw klant uit te stralen kwaliteit te leveren en hen enkel het beste te bieden. Daarnaast is duurzaamheid een actueel onderwerp in onze samenleving. Plastic bekers zullen vanwege hun wegwerp kwaliteit niet positief zijn voor uw imago, terwijl glaswerk doet voorkomen dat u verder kijkt dan alleen kostenreductie en gemak.

Daarnaast blijft de drinkervaring uit een glas favoriet: bier uit een plastic beker geeft niet dezelfde voldoening als uit een koud glas. Hoe dat komt? De textuur, hardheid, temperatuur en het gewicht van een glas zijn van invloed op hoe we een drankje beleven. Glas is niet poreus en is meestal zo gevormd dat je de inhoud kunt ruiken. Dit is heel belangrijk, aangezien onze geurzintuigen harder gestimuleerd worden dan onze smaakzintuigen wanneer we een drankje drinken. Glas verandert de geur en smaak van ons drinken dus niet, maar laat deze beter tot hun recht komen.

De oplossing voor de afwas

Wist u dat u naast glaswerk, ook snelwassers kunt huren? Op deze manier is binnen enkele minuten uw vaat volledig afgewassen. Zo heeft u altijd schone glazen binnen handbereik.

Hoe werkt glaswerk huren in Amsterdam?

Als u interesse heeft in het huren van glazen in onze hoofdstad of omgeving, vraagt u een offerte aan op onze website. Het glaswerk en de eventuele snelwasser worden op de beurslocatie geleverd. Dit kan vaak al een paar dagen voor de beurs opening, zodat u de tijd heeft uw stand in te richten. Om de beste indruk op geïnteresseerde bezoekers te maken, is het belangrijk dat uw stand volledig is. Bekijkt u daarom ook nog eens welke keukenapparatuur u nog meer kunt huren!


Bronnen:


Call Now Button