Een mobiele keuken huren? Bekijk ons aanbod!

mobiele keuken huren

Een mobiele keuken huren voor uw deelname aan een beurs? Een goed idee, want voeding is een integraal onderdeel van een positieve beleving van een evenement. Omdat het belangrijkste doel van de beursdeelname van uw organisatie naamsbekendheid vergroten, het aantrekken van leads of het versterken van relaties is, [1] versterkt een positieve beleving van een bezoek aan uw stand deze doelen. Hoe kan het aanbieden van een hapje of drankje op een beurs dit effect hebben?

Hoe verbindt voeding ons met bezoekers?

Als u nadenkt over positieve en inspirerende evenementen in uw leven is de kans groot dat er eten of drinken aan te pas kwam. Uit onderzoek blijkt dat eten en sociaal zijn nauw verbonden zijn: zo eten we meer wanneer we met familie of vrienden zijn. [2] 

Bereid eten staat voor menselijkheid: alle dieren eten, maar alleen de mens kookt. [3] Eten is meer dan ons lijf voeden: we delen het, het verbindt ons met vreemden en is een vorm van zorg naar de ander toe. Bijzondere gebeurtenissen vieren we met een lekker hapje of drankje: een glas wijn met kerst, een stuk taart op een verjaardag en een luxe lunch op een congres. Bijpraten doen we met een kop koffie of een biertje in de kroeg. Een positieve ervaring vieren we met eten en andersom zorgt eten zorgt voor een positieve beleving. Van dit effect kunnen we op een beurs gebruik maken.

Duidelijk is dat elk evenement – en dus ook de beurs waaraan u deelneemt – een gelegenheid is om bezoekers positief te stemmen door een hapje of drankje aan te bieden. Dit kunt u organiseren door het huren van een tijdelijke keuken. U bezoekers op deze manier verrassen heeft nog vele andere voordelen waarvan we er twee toelichten.

Bied de beursbezoeker een oppepper op een drukke dag

Uw beursstand maakt meer indruk op uw potentiële klant wanneer u hem iets extra’s biedt. Zo kunt u zich voorstellen dat wanneer hij of zij de hele dag door Jaarbeurs Utrecht – met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter [4] – loopt, een kop koffie een verademing is. Door het huren van een koffiemachine kunt hen hierin snel voorzien.

Laat met uw hapjes en drankjes zien dat u bij de tijd bent

Er is momenteel sprake van een voedselrevolutie: [5] plantaardig eten is de trend. Globaal is er aandacht voor duurzaamheid, waarbij vegetarisch en veganistisch eten in de voedingswereld een belangrijke richting is. Daarnaast is het eten van insecten en zeewier in opkomst. Ook eerlijke visvangst en handel en de aandacht voor gezondheid en voedselallergieën zorgen ervoor dat we anders eten en leven. [6] Door hapjes, passend binnen deze trends, te serveren in uw beursstand, laat u zien dat u bij de tijd bent.

Ook lijkt de drang naar authenticiteit de laatste jaren een trend te zijn. [7] Een goed verhaal achter producten, het productie- of bereidingsproces is populair. U kunt dan ook met de juiste hapjes een strategisch verhaal vertellen. U kunt laten zien wat waarden zijn die passen bij uw organisatie. Bent u internationaal georiënteerd? Serveer dan iets uit de Sri Lankaanse keuken [8]. Is uw bedrijf innovatief? Zet dan eens zeewier chips op tafel. Wilt u laten zien dat u duurzaamheid belangrijk vindt? Bereid dan iets met lokale producten. Een voordeel van een mobiele keuken hierbij is dat bezoekers ook nog eens kunnen zien hoe u iets bereidt.

Voordelen mobiele keukens huren

Om een hapje of een drankje klaar te maken op uw beursstand heeft u minimaal water en opwarmmogelijkheid nodig. Met keukenunits heeft u dit binnen handbereik. Wat is het voordeel van het huren van een mobiele keuken?

  • U kunt zelf de keuken samenstellen uit de elementen die u nodig heeft. Denk hierbij aan een keukenunit met een spoelbak, kookplaat en kraan. 
  • Ook kunt u de keuken aanvullen met glazen pakketten en een snelwasser, zodat u dit niet zelf hoeft te verzorgen en uw handen vrij heeft voor uw marketing op de beurs.
  • Vanwege het compacte design en handzame formaat zijn mobiele keukens zeer geschikt voor kleine standoppervlakten op bijvoorbeeld vakbeurzen en consumenten evenementen. 
  • Mobiele keukens zijn geschikt in veel situaties, zoals de verbouwing van een verzorgingstehuis, de renovatie van een kantoorpand, bij een capaciteitsprobleem op een evenement, maar ook bij brand- of waterschade in een woonhuis. 
  • U zit nergens aan vast, omdat u keukenunits per evenement, al voor een of twee dagen, kunt huren.

Mobiele keuken verhuur: hoe werkt het?

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, ontvangt u een offerte voor de door u gewenste onderdelen voor een mobiele keuken. We spreken ook af wanneer waar de mobiele keuken moet worden afgeleverd. In 2019 vinden er op 163 accommodaties in Nederland evenementen plaats [5] en wij leveren beursbenodigdheden op al deze locaties. Levering in Ahoy Rotterdam, Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht en de Brabanthallen in Den Bosch is zelfs gratis. Uiteraard halen wij de de materialen ook weer op een afgesproken moment op en heeft u hier verder geen omkijken naar. Zo kunt u zich volledig richten op uw marketing- en salesactiviteiten op de beurs. Bekijk dus snel ons aanbod mobiele keukens!

Bronnen:

[1] Beursstand.nl, geraadpleegd op 23 augustus 2019. 

[2] Eufic.org, geraadpleegd op 23 augustus 2019.

[3] Sirc.org, geraadpleegd op 23 augustus 2019.

[4] Jaarbeurs.nl, geraadpleegd op 23 augustus 2019. 

[5] Volkskrant.nl, geraadpleegd op 23 augustus 2019.

[5] Respons.nl, geraadpleegd op 23 augustus 2019.

[6] Insights.abnamro.nl, geraadpleegd op 23 augustus 2019.

[7] Foodfromfood.eu, geraadpleegd op 23 augustus 2019.

[8] Bbcgoodfood.com, geraadpleegd op 23 augustus 2019.

Call Now Button