Servies huren? Bekijk ons aanbod!

Wilt u servies huren om bezoekers van een beurs of evenement een warm onthaal te geven? Dat is een goed plan omdat u hiermee instapt in de trend om minder afval te creëren op beurzen. Ook zorgt glas voor een authentieke smaak van het drankje, staat het voor kwaliteit en is het bepalend voor onze smaakbeleving. Ontdek hoe dit werkt en welke glazenpakketten u bij Enness kunt huren!

Servies huren als onderdeel van de huidige beurstrend

We leven tegenwoordig bewuster en beseffen: beurzen zijn vervuilend. Bedenk maar eens hoeveel afval er gegenereerd wordt op een eendaagse beurs. Om een beeld te geven: na een festival blijft er gemiddeld 2,33 kilogram afval achter per persoon. [1] Dit past niet meer bij deze tijd. Een van de beurstrends van 2019 is naast geen voedselverspilling en meer vegan eten, ‘zero waste’. [2] Het drastisch inperken van afval is niet alleen goed voor de planeet, maar ook hip. Zo is het DGTL Festival in Amsterdam een goed voorbeeld van een evenement met 5000 bezoekers, maar slechts 3 vuilnisbakken met afval. [3] Als organisatie laat u zien dat u bij de tijd bent als u hier ook uw bijdrage aan levert. In plaats van een hapje of drankje aanbieden in wegwerpservies, kunt u ook servies huren. 

Andere voordelen van glazen servies

Glaswerk heeft als voordeel dat het het minst gevoelig is voor chemische reacties en de smaak is daardoor het meest authentiek. Coca-cola smaakt dan ook het beste uit een glas. [4] Daarnaast beïnvloedt het gewicht van de verpakking de manier waarop de smaak van een drankje door onze hersenen verwerkt wordt. Wanneer je iets drinkt uit een glas in plaats van uit een plastic beter, smaakt dit simpelweg beter. [5] Ook bestaat een glazen servies uit meerdere soorten glazen waarmee de smaakbeleving van een drankje beïnvloed wordt.

Glazen voor elk drankje

Doordat smaak grotendeels door de aroma’s van ons eten en drinken wordt bepaald is de vorm van een glas belangrijk om de geur van een drankje goed tot zijn recht te laten komen. Zo zijn tumbler glazen extra breed om ijsklontjes in te kunnen doen, te kunnen roeren en om het drankje goed te ruiken. Ook temperatuur is van invloed op smaakbeleving. Wijnglazen hebben een voet zodat je hand de wijn niet verwarmt. Longdrinkglazen zorgen met hun lengte vorm voor de gang van bubbels, maar is ook groot genoeg voor ijsklontjes. 

Glazenpakketten huren bij Enness

Enness verhuurt deze glazen en meer soorten naar wens in een op maat gemaakt glazen pakket. Ook kunt ervoor kiezen een van onze drie standaard glazenpakketten:

  • Glazenpakket A bestaat oa. uit: 36 longdrinkglazen, 24 wijnglazen, 24 bierglazen, 12 borrelglazen
  • Glazenpakket B bestaat oa. uit: 24 wijnglazen, 24 bierglazen, 24 limonadeglazen, 24 tumblerglazen
  • Glazenpakket C bestaat oa. uit: 24 wijnglazen (klein), 24 bierglazen, 24 limonadeglazen, 12 borrelglazen, 12 sherryglazen

Servies huren Amsterdam

In de gemeente Amsterdam worden jaarlijks de meeste evenementen van het land gehouden. Enness Expo Service, centraal gelegen in de stad, is dan ook leverancier van standinrichting voor klantenontvangst op vele locaties in de stad. Bekijk in de catalogus hoe we uw beursdeelname nog succesvoller kunnen maken met onze snelwassers of koffiemachines!

Call Now Button