Servies verhuur Amsterdam

Op zoek naar servies verhuur in Amsterdam? Dan bent u waarschijnlijk beurs standhouder op een van de grote evenementen die in onze hoofdstad plaatsvinden. In het jaar 1611 opende hier het eerste beursgebouw en inmiddels zijn er meer dan 24 beurslocaties in Amsterdam . Of u nu op een congres staat in de RAI of op een beurs met een stand in de Beurs van Berlage: Enness levert u de materialen die u nodig heeft om uw bezoekers een uitmuntende (eerste) indruk van uw organisatie of product te geven. Wat maakt het huren van servies hier een belangrijke factor in?

Een drankje doet wonderen

Het aanbieden van een hapje of drankje op uw stand op een drukbezochte beurs heeft verschillende voordelen. Een bezoeker spendeert al gauw een uur of 4 op zo’n evenement en het is daarom voor hen een verademing een stop te maken bij uw stand als u hem of haar de mogelijkheid geeft even bij te komen van de drukte. Dit kan met een zithoek, een hapje en een drankje. Hiermee onthaalt u de bezoekers gastvrij en laat zien dat u hen waardevol vindt. Dit warme onthaal op een van de drukke Amsterdamse beurzen maakt voor de bezoeker net het verschil tussen verder lopen of toch even uw stand inlopen. 

Servies is bepalend in smaakbeleving

Aardbeien op een wit bord smaken beter. Het aanzien van ons eten bepaalt mede de smaak ervan. Met onze ogen dicht vinden wij het moeilijker om een geur te herkennen en geur is weer het grootste gedeelte van onze smaakbeleving. Zowel om het visuele aspect, als om de geur, is servies waarbij ‘geur en kleur’ goed uit de verf komen, onontbeerlijk als u indruk wilt maken op uw gasten.

De invloed van geur en kleur

Met in ons lichaam een paar honderd genen die met geur te maken hebben, herkennen wij meer dan miljoenen geuren. Omschrijven wat we ruiken vinden we dan ook ontzettend moeilijk. Toch is geur doorslaggevend in hoe we iets proeven. Zo proeven we niet veel als we verkouden zijn en weinig ruiken. Hoe werkt dit precies? Basale smaken onderscheiden we met onze tong: zoet, zuur, bitter, zout en umami, maar voor de diepere smaaksensaties zijn ook geur en kleur nodig.

Hoe draagt servies bij aan betere smaak?

Hoe u een drankje serveert heeft direct invloed op hoe het drankje uw gasten smaakt. Het juiste glaswerk zorgt ervoor dat een drankje het beste tot zijn recht komt. Om die reden serveren we verschillende drankjes in verschillende glazen. Denk hierbij aan  wijn-, bier- en sherryglazen. De wijdte, bolling en hoogte van het glas, net zoals het hebben van een poot of niet: het speelt mee in hoe het drankje eruit ziet en hoe de geur onze neus bereikt.

Daarnaast ziet een glas er mooi uit en volgens psycholoog Charles Spence houden wij van glazen  – in tegenstelling tot plastic bekers – omdat we het gewicht van het glas met een betere kwaliteit associëren.

Servies verhuur Amsterdam

Zoekt u een manier om aan de bezoekers van een beurs in Amsterdam te overtuigen van de kwaliteit die uw organisatie of product biedt? Kies dan bij uw stand voor glaswerk en kies voor het gemak van servies verhuur in Amsterdam. Op locatie leveren wij servies in de vorm van glazenpakketten voor iedere gelegenheid. De pakketten zijn verschillend samengesteld met diverse frisdrankglazen en borrelglazen

Schoon glaswerk is essentieel

Als het glaswerk waar u uw drankje in serveert niet goed schoon is kan een bezoeker dat snel door hebben. Wijn blijft namelijk aan het glas hangen als deze niet schoon is. Een vies bierglas is te herkennen aan de grote hoeveelheid bubbels die aan het glas blijft hangen en een snel verdwijnende schuimlaag. Omdat u uw gasten alleen kwaliteit wilt bieden, maar tegelijkertijd geen tijd heeft om op een beurs zelf de vaat te doen kunt u een snelwasser of glazenspoeler huren. Zonder afdrogen is alles stralend schoon. Bekijk de afwasmachines voor een nog beter geslaagde beursdeelname!

Call Now Button