Keukenapparatuur huren voor een beurs of evenement?

Ben jij van plan om binnenkort keukenapparatuur te huren?

De verhuur van keukenapparatuur sluit aan bij de vraag naar flexibele keukeninrichting op beurzen of evenementen. Een beurs, congres of seminar brengt een massa mensen bij elkaar, die gedurende een of een paar dagen hapjes en drankjes willen nuttigen. Dit biedt u als standhouder op een beurs een unieke kans om klanten naar uw stand uit te nodigen voor een tussendoortje. Natuurlijk heeft u uw handen vol aan het voorbereiden op uw deelname en daarom biedt het huren van keukenapparatuur een uitkomst. Zo wordt u ontzorgd, maar creëert u met vers gezette koffie en koude drankjes een gastvrije ambiance wat de ervaring op uw stand eruit laat springen. Voor welke evenementen is het huren van keukenapparaten geschikt, welke soorten zijn er en hoe werkt dit precies?

Voor welke evenementen is keukenapparatuur huren geschikt?

Keukenapparatuur huren is geschikt voor feesten en partijen, maar ook andere evenementen die een groot aantal mensen trekken. Als het aan u is om een groep mensen op wisselende locaties van een drankje of iets te eten te voorzien, is het huren van een koffiemachine of koelkast iets voor u. Denk hierbij aan exposities, markten en beurzen.

In 2018 hebben 6,2 miljoen mensen 560 beurzen bezocht. [1] Dit betekent dat er gemiddeld 11.071 bezoekers per beurs waren er een groot deel hiervan een hapje of drankje konden gebruiken op een drukke beursdag. Dit kunt u bij uw volgende beursdeelname in uw voordeel gebruiken: zo zijn geïnteresseerden in uw product of dienst zeker toe aan een kop koffie of een oppeppende snack en door dit aan te bieden steelt u de show. U geeft uw klanten een prettige ervaring, geeft hen een gevoel van aandacht en hebt een extra reden waardoor zij u ook na de beurs zullen onthouden. Een goede eerste indruk maakt u namelijk maar een keer.

Door een luxe koffieautomaat op locatie te hebben staan, kunt u uw klant moeiteloos verblijden. Als u een stapje verder wilt gaan, kunt ook hapjes aanbieden, die met een complete keukenunit klaarmaakt kunnen worden op locatie. Of wat dacht u van een een biertap, om uw klant met een verfrissend biertje te verrassen? Om niet over te lopen met vaatwerk, kunt u met een snelwasser snel en efficiënt uw servieswerk afwassen. Zo geeft u uw klant een optimale ervaring bij uw stand, zonder opgehouden te worden door extra werk.

Wat voor soorten keukenapparaten zijn er?

In ons aanbod keukenapparatuur hebben wij uiteenlopende apparaten voor diverse doeleinden. Een greep uit ons assortiment is:

  • Boilers: deze kunt u gebruiken om warm water bij uw spoelbak aan te sluiten. Dit is ideaal voor het afwassen van servies en bestek.
  • Snelwassers: wanneer u catering op uw evenement heeft, wordt er veel servies gebruikt. Het is aan te raden snel af te wassen en dit kan binnen 3 minuten met de glazenspoeler of snelwasser groot. Het is hierbij niet nodig af te drogen, omdat het servies na dampt. Deze snelwassers zijn verrijdbaar en makkelijk in gebruik.
  • Koelkasten: deze tafelmodel koelkasten zijn stapelbaar, zonder vriesvak en ideaal om wijn en frisdrank in te bewaren.
  • Waterkokers: om snel soep of thee te maken kunnen waterkokers niet ontbreken op uw evenement.
  • Koffiemachines: in ons assortiment hebben wij 5 soorten koffiemachines. Van eenvoudige dubbel-kans koffiemachines tot professionele apparaten voor diverse koffiesoorten.
  • Biertapinstallaties: afhankelijk van het type evenement is een biertap onmisbaar. In ons assortiment vindt u verschillende modellen. Zo is het met het biertap installatie opzetmodel mogelijk ongeveer 120 glazen bier per uur te tappen.
  • Keukenunits: deze zijn vrijstaand en verrijdbaar. Het voordeel hiervan is dat deze geplaatst kunnen worden naar uw wens. Keukenunits zijn verkrijgbaar met alleen een watertap en spoelbak, met een boiler en zelfs met kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat.

Naast bovenstaand aanbod kunt u aanvullend (glas)serviespakketten bij ons huren. Denk hierbij aan glazen voor diverse drankjes, maar ook kopjes, zelfs espresso en cappuccinokopjes, bordjes, bestek, dienbladen, afwasbenodigdheden en openers. 

Voor al onze apparatuur geldt dat deze gemakkelijk te installeren, gebruiken en verplaatsen is. Naast bovenstaand aanbod kunt u aanvullend glazenpakketten bij ons huren. Denk hierbij aan koppen, schotels, glazen voor diverse drankjes, dienbladen, afwasbenodigdheden en openers. Hierdoor is de inhoud van uw keuken volledig en heeft u hier geen omkijken meer naar. Kijk voor dit aanvullende aanbod op de pagina flightcases met glazenpakketten.

Hoe werkt het huren van keukenapparatuur?

Hoe kunt u keukenapparatuur het beste huren? Omdat elk evenement verschillend is, geven we u graag advies wat de beste apparaten zijn voor uw situatie. Mocht u advies willen of vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken. Als u wilt weten wat het huren van een keukenunit of koffiemachine kost, vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan. Vul ons contactformulier in en vermeld hierin de datum en locatie van uw evenement. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bronnen:

[1] https://respons.nl/uitgelicht/monitoren/beurzen-monitor/totaal-aantal-beurzen-herstelt-groei-aantal-publieksbeurzen-en-daling-aantal-vakbeurzen-houdt-aan/15/04/2019/


Call Now Button