Keukenunit huren voor een evenement?

Wilt u de bezoekers van een beurs gratis een hapje of drankje aanbieden? Dan is een keukenunit huren wat u nodig heeft. Zo maakt u het uzelf gemakkelijk om buzz te creëren rondom uw stand en dat is natuurlijk het allerbelangrijkst: opvallen en de aandacht grijpen van de voorbijgangers. Vervolgens wilt u deze vasthouden en hoe doet u dat beter dan met een verfrissend drankje of een oppeppend bakje koffie? 

Hoe kunt u een keukenunit gebruiken op een beurs?

U kunt de keukenunits gebruiken voor het klaarmaken van drankjes, koken, voedselbereiding, afwassen, koelen van voedsel, maar ook voor het wassen van uw handen. Om te beginnen zijn er verschillende soorten keukenunits beschikbaar voor deze doeleinden. Zo kunt u kiezen voor:

 • Keukenunit voor het tappen van warm en koud water, bestaande uit een kraan en wasbak en boiler. Deze is klein en compact.
 • Keukenunit voor het tappen van warm en koud water, bestaande uit een wasbak en boiler met een pompsysteem, in het geval dat er geen waterleiding- en afvoeraansluiting mogelijk is.
 • Complete keukenunit met niet alleen een warm en koud water tappunt, maar ook 2 kookplaten en een koelkast met vriesvak.
 • Kitcase keuken biedt hetzelfde als een complete keukenunit, maar heeft daarnaast ook een koffiezetapparaat en thermoskan.

Daarnaast kunt u de keuken uitbreiden met waterkokers, koffieautomaten, snelwassers en glazenpakketten [hyperlinks toevoegen] voor nog meer gemak tijdens uw drukke beursdeelname.

Voordelen van eten en drinken op uw stand

Uw stand zal bij de beursbezoekers letterlijk in de smaak vallen als u ook aandacht heeft voor de innerlijke mens. Wat zijn verder de voordelen van het aanbieden van een hapje en een drankje?

 • Het trekt de aandacht door de zintuigen te prikkelen
 • Het voorziet in de behoeften van bezoekers op een drukke beursdag
 • Het zorgt voor meer energie en aandacht van potentiële klanten
 • Het zorgt ervoor dat de klant minder snel afgeleid is door honger- of dorstgevoelens
 • Eten is een sociale gelegenheid en vergemakkelijkt jullie interactie
 • U krijgt de gelegenheid om in twee zinnen uw pitch vertellen
 • U heeft de tijd een persoonlijk gesprek aan te knopen, waardoor klanten zich gezien en gewaardeerd voelen
 • U kunt uw klanten inspireren en loyaliteit opbouwen
 • Iets gratis uitdelen verhoogt de kans op sales

U kunt ervoor zorgen dat bezoekers de dag beginnen met een kopje aromatische koffie of de dag afsluiten met een koud glas witte wijn, maar u kunt nog meer halen uit deze marketingactiviteit. 

Hoe haalt u het meest uit keuken verhuur op het evenement?

Er zijn verschillende manieren waarop u hapjes en drankjes op uw beursstand als kansen kunt gebruiken om nog meer leads voor uw merk of product te genereren. 

 1. U hoeft geen partij te zijn in de foodbranche om eten of drinken aan te bieden. U kunt dit namelijk ook inzetten om meer over de achtergrond van uw product of de cultuur van uw bedrijf te vertellen. Kies iets wat uw bedrijf representeert. Is er bijvoorbeeld iets wat jullie altijd op kantoor eten? Ook kunt u hapjes serveren die passen bij het land waarin uw bedrijf gevestigd is. Denk hierbij aan Belgische bonbons, Goudse kaasblokjes, Italiaanse koekjes, Spaanse tapas, Japanse sushi, enzovoorts.

 2. Organiseer een hapjes-en-drankjes-uurtje. Tijdens dit uur kunnen bezoekers bij u een hapje en drankje halen en gezellig socializen met andere bezoekers. Op deze manier zorgt u voor veel aanloop op uw stand en hoe trekt u het beste een groep mensen aan? Juist ja, door een groep mensen. Mensen trekken nu eenmaal mensen aan.

 3. Zorg ervoor dat bezoekers indien mogelijk ook even bij uw stand kunnen zitten om een drankje op te drinken. Op deze manier brengen zij meer tijd bij u door en dit vergroot de kans dat uw marketingboodschap overkomt.

 4. Serveer hapjes en drankjes op servies of bekers met uw logo erop. Dit is een unieke manier om uw merk langer bij de bezoekers van uw stand te laten beklijven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo op een flesje water laten drukken.

Waarom een keukenunit huren voor een evenement?

Uiteraard geldt voor al deze opties dat het klaarmaken en aanbieden van een hapje of drankje soepel moet verlopen. U moet weinig omkijken hebben naar de apparatuur, de afwas en u wilt een doeltreffende doorloopsnelheid creëren van de versnaperingen. Daarnaast zoekt een tijdelijke oplossing voor een evenement en wilt u niet dure apparatuur aanschaffen. Een keukenunit huren is ideaal om dit mogelijk te maken.

Keuken verhuur, zoals Enness dat biedt, heeft als voordeel dat u de keukenunit en eventuele aanvullende apparatuur, zoals een biertap, snelwasser of koffieautomaat, op locatie geleverd wordt. U geeft zelf aan waar en wanneer deze keukenunits bezorgd moeten worden. Enness zorgt ervoor dat alles bijtijds wordt afgeleverd, makkelijk aangesloten kan worden en gebruiksklaar is, zodat u hier geen onnodige tijd aan hoeft te besteden. Ook halen wij de apparatuur weer op op een afgesproken moment. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte op!

Call Now Button