Keuken verhuur Amsterdam

Op zoek naar keuken verhuur in Amsterdam? Stel u voor dat de bezoekers van de beurs waaraan u deelneemt een extra stop maken bij uw stand. Dat de geur van verse appeltaart hen doen omkijken van het drukke gangpad. U kunt met uw stand ervoor zorgen dat uw merk eruit springt door bezoekers net dat beetje extra te bieden: een rustmoment op een drukke dag. Biedt hen een smaakvol hapje en verfrissend drankje aan. Deze ervaring is waar uw toekomstige klanten over zullen praten. Uiteindelijk gaat liefde door de maag.

Waarom keuken verhuur in Amsterdam?

Het inhuren van keukenapparatuur maakt uw handen vrij om zich met uw beursbezoeker bezig te houden. Daardoor haalt u het optimale succes uit uw beursdeelname!

Opvallen

Per jaar vinden er in Nederland 560 beurzen plaats. In de gemeente Amsterdam vinden de meeste evenementen plaats van heel Nederland. In Amsterdam bruist het dus van de beurzen en congressen. Wanneer u deelnemer bent op een beurs is uw stand uw ambassadeur. Uw imago is alles. Daarom is het belangrijk dat u een goede eerste indruk op de bezoekers maakt en door iets extra’s aan de beursbezoekers aan te bieden maakt u het verschil. Zullen ze doorlopen of een kijkje nemen bij uw stand?

Hoe zorgt u ervoor dat u opvalt tussen de honderden andere stands? Een gemiddeld beursbezoek duurt ongeveer 5 uur. Beurzen zijn druk en het aantal stands is overweldigend. In die tijd worden de bezoekers moe, krijgen ze honger en dorst. Als u hen een mooi gepresenteerd, gratis hapje en drankje aanbiedt, voorziet u in die behoeften. Sterker nog: u kunt uw gasten zelfs culinair verrassen met heerlijke geur en smaak die de zintuigen doen prikkelen.

Contact maken

Eten is een sociale activiteit. Het is een moment om samen te praten en ervaringen uit te wisselen. Terwijl u de bezoeker van uw stand iets lekkers bij u nuttigt, heeft u uitgebreid de mogelijkheid contact met hem of haar te maken. Een gesprek aanknopen is snel gebeurd, zeker omdat u het hapje als gemakkelijk aanknopingspunt kunt nemen. Dit persoonlijk contact maakt u toegankelijk voor de bezoeker. Het is dan laagdrempeliger om vragen over uw product of dienst aan u stellen en dit vergroot de kans op nieuwe klandizie.

Met een mobiele keuken kunt u efficiënt gerechtjes klaar (laten) maken op locatie. De makkelijkste manier om dit te doen is door het huren van een keuken.

Wat zijn de voordelen van keuken verhuur voor uw beursstand?

Dat u met een hapje of drankje een onvergetelijke ambiance neerzet en uw potentiële klant een warm welkom biedt is evident, maar wat zijn de voordelen van keuken verhuur?

  • Keukenunits nemen weinig ruimte in beslag en zijn multifunctioneel: zo kunt u iets opwarmen of bakken, (warm) water tappen, koken en iets afwassen.
  • Door alle losse onderdelen die er voor uw beurskeuken te huren zijn is uw stand flexibel efficiënt in te richten. Zo kunt u een keukenunit combineren met een snelwasser en een biertap.
  • Uw stand inrichten gaat snel en makkelijk, omdat de keukenunits compact en mobiel zijn, dus makkelijk te verplaatsen en aan te sluiten.
  • U wordt volledig ontzorgd. De gehuurde apparaten en units worden klaar voor gebruik afgeleverd op de door u opgegeven locatie. Ze zijn geschikt om snel en geriefelijk uw bezoek te kunnen verwennen met een drankje en hapje. Zo kunt u zich volledig focussen op de marketing van uw merk of product.

Wat kunt u klaarmaken in de gehuurde keuken in uw stand?

Voor elk dagdeel zijn verschillende hapjes en drankjes geschikt. In de ochtend serveert u croissantjes, appeltaart, koffie en thee. U kunt een smoothie klaarmaken of warme chocolademelk. In de middag presenteert u gevulde eitjes, stokbroodjes met tapenade of mini pizza. Schenk daar een lekker glas sap bij of een frisdrankje. Later op de dag kunt u cocktails, olijven en nootjes serveren. In de winter is glühwein een geliefd drankje. Een kopje soep of noedels doet het ook altijd goed.

Natuurlijk serveert u alle hapjes en drankjes in stijlvol servies. Met een snelwasser zorgt u ervoor dat uw glaswerk binnen een paar minuten schoon is en klaar voor gebruik. Bekijk snel ons assortiment om te zien wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een keuken in Amsterdam!

Call Now Button