Een Nespresso machine huren? Bekijk ons aanbod!

Wilt u een Nespresso machine huren? Goed idee, want met sensationele koffie maakt uw organisatie een positieve indruk op de bezoekers van uw stand. Met het elegante design van een koffiemachine van gerenommeerd merk Nespresso zet u dit meer kracht bij. 

Maak blijvende indruk

Op een beurs wilt u een blijvende indruk maken op uw prospects. Dit doet u door de basisinrichting van uw stand goed te kiezen. Naast de goede verlichting, promotiemateriaal, een beursbalie en banners in uw huisstijl zijn er meer elementen die u aan uw presentatie toe kunt voegen om indruk te maken. Het is goed om een interactief element of activiteit toe te voegen aan uw stand. Denk hierbij aan een photobooth of beeldschermen met video’s van uw product. Of organiseer een demonstratie van uw product. Dit kan ook door in miniatuur een situatie na te bouwen waarin uw product gebruikt zou worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een miniatuur bedrijventerrein waarvoor u een verlichtingsoplossing heeft. Ook kunt u ervoor kiezen een beursstand in een thema in te richten. Een andere effectieve manier om op te vallen is door het aanbieden van een hapje en een drankje. Wat hierbij absoluut niet mag ontbreken is een goede kop koffie.

Koffie heeft een positieve invloed op het imago van uw organisatie

Het schenken van goede koffie heeft volgens 84% van de Nederlandse medewerkers een positieve invloed heeft op het imago van uw organisatie. Sterker nog: 75% vindt dat matige koffie zelfs een negatieve invloed heeft. [3] Dat is waarom het belangrijk is dat u kwalitatieve koffie schenkt op uw stand op een beurs of evenement. Dit kunt u doen door een Nespresso machine te huren. Koffie aanbieden op een beurs, markt of ander evenement is daarom een formule voor het verkrijgen van extra prospects bij uw stand. Na vroeg opstaan en een lange treinreis zijn beursbezoekers zeker toe aan een vers gezette kop koffie.

Koffie is een populair product

Hoe populair koffie wereldwijd is blijkt uit de consumptiecijfers. In 1750 waren dit 600.000 balen. In 1950 waren dit er nog 60 miljoen en in 2000 maar liefst 103 miljoen balen. Koffie is uitgegroeid tot – op aardolieproducten na – het meest verhandelde product. [1] In Nederland drinkt 67% van de mensen dagelijks koffie. Gemiddeld drinkt men 4,1 koppen koffie. Dat is zelfs meer dan het aantal koppen thee wat we in Nederland nuttigen, dat zijn er namelijk gemiddeld 3,2 koppen. [2] 

Nespresso machine huren

Een professioneel Nespresso apparaat zegt binnen 40 seconden luxe koffiespecialiteiten op tafel. Met een druk op de knop zet u twee perfecte koppen koffie, cappuccino of heet water voor thee. U maakt koffie in drie formaten: ristretto, espresso en lungo.

Handig aan dit volautomatische apparaat is dat de warmhoudplaat kopjes warm houdt voor een optimale smaaksensatie. Daarnaast is het design modern en elegant en straalt dit positief af op uw stand. 

Duurzaamheid op een beurs

In een Nespresso machine gaan capsules. Omdat duurzaamheid in de evenementenwereld een trend is, kun je de capsules verzamelen in plaats van weggooien. Deze zijn namelijk gemaakt van aluminium en kunnen gerecycled worden. Nespresso voert een recyclingprogramma. [4] Bij het bereiden van drankjes op uw beursstand is het dan ook aan te raden gebruik te maken van goed servies in plaats van wegwerp bekers en glazen. Zo voorkomt u dat u veel afval achterlaat en daarnaast staan de juiste glazen voor kwaliteit. Vooral het gewicht van een glas associëren we met kwaliteit. Serveer je dus ook andere drankjes dan koffie? Kies voor glazen servies uit een van onze glazenpakketten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u persoonlijk advies over het inrichten van uw beursstand? Of weet u al welke basisbenodigdheden u nodig heeft en wilt u bijvoorbeeld een prijsopgave voor de Nespresso machine? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder. Stuurt u ons een bericht via het contactformulier, dan krijgt u binnen 24 uur antwoord.

Bronnen:

[1]  https://nl.jura.com, geraadpleegd op 9 augustus 2019.

[2] https://www.koffiethee.nl, geraadpleegd op 9 augustus 2019. 

[3] https://www.hi-re.nl, geraadpleegd op 9 augustus 2019.

[4] https://www.nespresso.com, geraadpleegd op 9 augustus 2019

Call Now Button