Verhuur van koffieautomaten voor beurzen en evenementen

Neemt u deel aan een beurs, congres of symposium? Wilt u dat uw naam bij uw doelgroep blijft beklijven? Zorg er dan voor dat uw stand opvalt temidden van andere deelnemers. Dit doet u het beste door de zintuigen van de voorbijgangers te prikkelen. Dit kan op verschillende manieren, maar de meest simpele doch lonende manier is met de geur van aromatische, vers gezette koffie met een goed smaakprofiel. Waarom is koffie serveren zo effectief en hoe organiseert u dit het beste?

Wat is de toegevoegde waarde van een koffieautomaat bij uw stand?

Een beurs is een competitieve omgeving. U en uw mede beursgenoten vechten om de aandacht van de bezoekers. Beurzen zijn druk en de bezoekers zijn uren aan het lopen. Dit zorgt voor honger en dorst. Hoewel er natuurlijk catering is vanuit de beursorganisatie, is dit niet altijd in de buurt en is er vaak sprake van lange rijen. De vermoeidheid slaat toe. Bezoekers kunnen zich niet meer concentreren door de overdaad aan beursstands en hun marketingboodschappen. En daar, daar is uw mogelijkheid om de aandacht van voorbijgangers te trekken met de prikkelende geur van vers gezette koffie?

Een of twee kopjes koffie per dag zorgt ervoor dat vermoeidheid iets afneemt en motivatie, geheugen en concentratie iets toenemen. [1] Precies wat u uw bezoekers wilt bieden bij uw stand op een drukke beursdag! Nu denkt u misschien: maar er wordt toch koffie verkocht vanuit de catering op een beurs of ander evenement? Dat klopt, maar dit kan ver lopen zijn binnen de grote hal en daarnaast staat hierbij vaak een rij. Wanneer bezoekers tussen de stands een gratis kop koffie kunnen krijgen is dit een verademing. U verrast hen met uw aanbod en de kans is dan groter dat uw naam bij hen blijft beklijven. Terwijl zij genieten van een kop smaakvolle koffie, kunt u een gesprek aanknopen of hun vragen beantwoorden over uw product. Samen koffie drinken zorgt bovendien voor verbinding en daarmee voor een soepelere interactie met uw potentiële klant. Daarnaast is het voor u zelf handig om koffie te kunnen zetten voor uzelf en uw personeel zonder de stand te hoeven verlaten.

Welke koffieautomaten zijn er verkrijgbaar?

In onze catalogus vindt u 4 soorten koffieautomaten. De verschillen zitten onder andere in de mogelijkheid tot het maken van meerdere koffievarianten. Zo zet de 2-kans koffieautomaat normale zwarte koffie,
maar de de JURA Impressa en de Nespresso-pro koffiemachine ook luxere koffies, zoals cappuccino. Ook zijn er enige verschillen in het gebruik en het aantal koppen wat u tegelijkertijd kunt zetten. Klik op onderstaande automaten om hun specificaties te bekijken en te zien welke het beste past bij uw stand.

  • 2-kans koffiezetapparaat
  • JURA Impressa koffieapparaat
  • Nespresso-pro koffiemachine
  • Animo instant koffiemachine

Verhuur koffieautomaten: een tijdelijke uitkomst voor het zetten van koffie

Waarom zou u kiezen voor het huren van een koffieautomaat? Het grote voordeel zit hem hier in de tijdelijkheid ervan. Een beurs duurt een paar dagen. Zelfs wanneer u deelneemt aan meerdere beurzen per jaar is het prettig niet zelf dure apparatuur aan te schaffen. U hoeft de apparaten dan niet zelf te onderhouden, schoon te maken en op te slaan. Een tijdelijke uitkomst vinden voor het zetten van koffie voor een grote groep mensen is dan een prettig alternatief.

Daarnaast is het voorbereiden van uw beursdeelname tijdsintensief. Het opbouwen van uw stand, het creëren van marketingmateriaal, het formuleren van een heldere boodschap, het trainen van uw personeel: er komt veel bij kijken. U wilt dat het koffiezetten makkelijk geregeld is. Bij Enness huurt u al een koffieautomaat vanaf €48,- per beursperiode. Uw koffieautomaat wordt op afgesproken momenten geleverd en opgehaald. Het voordeel is ook dat u ook een snelwasser kunt huren en een glaspakket. Zo wordt u volledig ontzorgd en weet u zeker dat het aanbieden van koffie zo snel mogelijk geschied.

Realiseer gemakkelijk een goed gevulde beursstand: trek voorbijgangers aan en geef hen een warm welkom bij uw stand met een van onze koffieautomaten. Kies uit een simpele koffieautomaat voor 2 kannen of een luxe automaat met verschillende koffiespecialiteiten. Bekijk onze catalogus verhuur koffieautomaten!

Call Now Button